O Nama

Gladni ste? Ne stižete pripremiti kvalitetan obrok za sebe i svoju obitelj? Dosta vam je pekara, pizza i slične brze prehrane?
Dobrodošli u Rajnglicu. Nalazimo se u Rudešu, na Rudeškoj cesti 63. U Rajnglici smo okupili osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji kvalitetne hrane koje je prepoznalo izazove današnjeg načina života, te odlučilo ponuditi jedinstveni način prehrane na području zapadnog dijela grada.
Odlučili smo ponuditi hranu pripremljenu na tradicionalan način, koristeći u namirnice visoke kvalitete i kontroliranog porijekla. Naš kruh je isključivo domaći, sa dodacima kao što su inćuni, bosiljak, paprika, masline i sl.. Tjesteninu pripremamo sami, bez aditiva, po receptima naših majki i baka, kao i variva, čime osiguravamo okus “domaćeg”.
U Rajnglici kuhamo kao što se to radilo generacijama prije nas, u domovima naših roditelja. Nudimo tradicionalna, domaća jela iz cijele regije, kao što su:
-ričet sa suhim mesom
-varivo od mahuna
-špek fileki
-sarma
-čobanac
-sogan dolma
-bosanski lonac
-šiljčići
-buredžici i domaće pite
-morska jela (riblje juhe, srdele, lignje, oborita riba i sl.)
-roštilj baziran na piletini sa raznim prilozima (domaći krumpir, povrće sa žara i sl.)
Naša ponuda sastoji se od dnevnih menija koji će biti formirani ovisno o dostupnosti kvalitetnih namirnica, te stalnih, tradicionalnih jela.
Posjetite nas povremeno na našoj internetskoj adresi www.rajnglica.com i provjerite što nudimo.
rajnglica_adminO nama